Ples nije samo šipka, nego su ples i prijelazi i sve ono što se događa u međuvremenu i upravo je iz tog razloga nastala naša radionica Floorwork by Pole Philosophy!

FLOORWORK je radionica koja će vas uvesti u jednu novu dimenziju poda i pokazati načine kako da najbolje iskoristite već možda naučene pokrete na podu, ali obogatiti vas i za nove prijelaze, nove jedinstvene pokrete i donijeti vam plesnu Rutinu koja će vas oboriti s nogu (ne zato što ćete već biti na podu, isprobavajući pokrete, nego zato jer je zaista moćna)!

Floorwork radionica u trajanju od puna dva sata (120 min) održat će se u petak, 25. listopada 2019. u 18:00 u našem studiju na Zagrebačkom Velesajmu u paviljonu 8b i otvorena je i za zainteresirane polaznice koje nisu naše članice.

Cijena radionice za redovne polaznice iznosi 150,00 kuna. Cijena za vanjske polaznice iznosi 200,00 kuna. U cijenu je uračunat PDV.

Broj mjesta je ograničen pa svoje mjesto možete rezervirati isključivo na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Bitno je napomenuti da vam za radionicu trebaju cipele, štitnici za koljena i štucne (ili trenirka, tajice) čisto da vam zaštite koljena i olakšaju kretanje po podu. Vidimo se na još jednoj plesnoj poslastici!

Floorwork by Pole Philosophy