Paralelno s razvojem našeg studija razvija se i Pole Philosophy program. Kroz godine osluškujemo želje naših članica, pratimo svjetske trendove, ali i surađujemo sa stručnjacima kineziologije, psihologije i plesne pedagogije. Naš plesni program, iako strogo strukturiran, živo je biće koje se mijenja poput jezika, pa tako kao i jezik dobiva nove riječi, konstrukcije, dinamiku i naglaske. Na svom programu konstantno radimo, usavršavamo ga i prilagođavamo članicama kako bi ispunili njihove želje. Naš know-how ne zadržava se samo na programu, tj. na vježbanju elemenata i plesu, već on sadržava i glazbu kao vrlo važnu plesnu podlogu svakog pojedinog treninga, individualan pristup instruktorice svakoj članici, motivaciju kroz tjednu korespondenciju i komunikaciju sa članicama, organizaciju samog treninga te dodatni razvoj članica kroz radionice i izazove koji se pred njih postavljaju. Program Pole Philosophy podijeljen je na 3 dijela: Osnovni program, Next Level i Master Level.

Osnovni program organiziran je u osam stupnjeva od kojih svaki traje po osam tjedana. Treninzi se održavaju jednom tjedno i traju po 120 minuta.

Opširnije...

Next Level organiziran je u osam stupnjeva od kojih svaki traje po osam tjedana. Treninzi se održavaju jednom tjedno i traju po 120 minuta.
Next level je nova dimenzija. Strukturno ovaj stupanj je nastavak osnovnog programa, ali plesno on je potpuno novi izazov.

Opširnije...

Master Level strukturno je nastavak Next levela, ali plesno potpuno nov svemir. Treninzi se održavaju jednom tjedno i traju po 120 minuta. Struktura Master levela drugačija je od prethodnih programa.

Opširnije...