Poštovane,

u tijeku su upisi u nove grupe 1. stupnja Pole Dance Fitness - Pole Philosophy studija u Zagrebu. <3 
Nove grupe kreću s radom u tjednu od 05.10. 
U ovom ciklusu upisujemo sljedeće termine: 

PONEDJELJAK 18:00 – 20:00 
PONEDJELJAK 20:30 – 22:30
UTORAK 09:00 - 11:00 
UTORAK 20:30 – 22:30
PETAK 18:00 - 20:00
SUBOTA 10:00 - 12:00 
NEDJELJA 19:00 – 21:00

Prije samih upisa naše treninge možete isprobati na BESPLATNIM UVODNIM TRENINZIMA u terminima:

Opširnije...

Neobjavljeno

Za trening se možete prijaviti isključivo putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijava mora sadržavati vaše ime i prezime, vrijeme i naziv treninga na koji se prijavljujete.
Ukoliko ste redovna polaznica Pole Dance Fitness Studija u Zagrebu ili Splitu, molimo vas da navedete i stupanj na kojem ste trenutno.

Proučite Opis naših online programa i odaberite nešto samo za sebe! ♥

Neobjavljeno

Drage naše,

Ovo neobično vrijeme stavilo nas je pred zaista veliki izazov. Pokrenulo nas je u smjeru u kojem već dugo gledamo… odnosno više pogledavamo, ali… ;) Sada smo zapravo bile prisiljene baciti se u novi projekt i novi izazov doslovce “na glavu”. Neosporno je da se puno više volimo družiti u svojevrsnoj izolaciji naših dvorana, ali ako biramo druženje na neki način ili ne druženje uopće… biramo neki način! 
Malo nam je duže trebalo jer sve što radimo želimo dobro promisliti i raditi na najbolji i najkvalitetniji mogući način… ali sada smo spremne! <3
U tjednu od 04. svibnja kreću naši online live treninzi!

Opširnije...

Neobjavljeno

Rokovi! Predavanja! Seminari! Izlaganja! Hvata te panika od nove akademske godine?! Opusti se i zapleši s nama! :)

Dajemo ti jednom tjedno najbolji anti stress blok sat, a od nove akademske godine i studentski popust! Cijena za studentice: 290,00kn! :) Na upise donesi indeks i osiguraj si popust. 

Od 01.10. popust se primjenjuje i na sve studentice koje već treniraju u našem studiju :)

Neobjavljeno

Na našoj popularnoj radionici Floorwork naučile ste mnoštvo elemenata i kombinacija koje su obogatile vaš plesni izričaj. :) Floorwork Vol. 2 ide korak dalje i u vaš ples uvodi novi seksi naglasak varijacijama elemenata koje ste svladale na Floorwork radionici i nekim, potpuno novim elementima zbog kojih će vam poteći zazubice :D

Dinamični okreti, igranje s vlastitim tijelom i lude kombinacije omogućit će vam nove priče na plesnom podiju ;) I jedan pravi Confession on a dance floor. :)

Naša Floorwork Vol.2 radionica održati će se u subotu, 14. ožujka u 15 sati u našem studiju na Zagrebačkom velesajmu, Paviljon 8. 

Floorwork radionica traje sat i pol (90min), a otovrena je za sve redovne polaznice Pole dance fitness Osnovnog, Next Level i Master Level programa kao i za sve zainteresirane polaznice koje nisu naše članice.

Bitno je napomenuti da vam od opreme za radionicu trebaju cipele, štitnici za koljena ili štucne čisto da vam zaštite koljena i olakšaju kretanje na podu. Zbog dinamičnih elemenata koji se uče na radionici, toplo preporučamo da radionicu odradite par puta. ;)

Kako se na radionici Floorwork Vol.2 programski svladavaju i nadograđuju elementi s Floorwork radionice, preduvjet za sudjelovanje na istoj je odrađena Vol.1 radionica.

Cijena radionice iznosi 150,00kn. Cijena za vanjske polaznice iznosi 200,00kn U cijenu je uračunat PDV.

Svaka ponovljena radionica za naše redovne polaznice iznosi 100,00kn.

Neobjavljeno

Nema osobe koja se ne voli "uvaliti" u fotelju i uživati u njenoj mekoći, udobnosti i osjećaju opuštenosti koju pruža. U dvorani fotelja, nasuprot hladnoj, metalnoj i uspravnoj šipci, nudi toplinu, mekoću i udobnost ;)

Opširnije...