Astro I - 31.10.2020. u 15h

Jeste li možda pomislile da vaš plesni izričaj, način na koji plešete i doživljavate muziku, možda ovisi i o vašem horoskopskom znaku??? :) Dođite to provjeriti na interaktivne plesne radionice u našem studiju u kojima ćemo upravo povezati astrološke znakove s plesom na šipki!


ASTRO radionice su isključivo plesne, kreativne radionice Pole Dance Fitness Studija koje vam omogućuju da se kroz ples upoznate sa prirodom bilo kojeg horoskopskog znaka i otkrijete taj znak/podznak u sebi.
Obje radionice (Astro 1 i Astro 2) namijenjene su višim stupnjevima (od 6. na više), obzirom da je riječ o radionicama za koje je potreban određeni stupanj plesnog predznanja. U svakom slučaju plesati ćete puno, otkriti mnogo zanimljivih stvari, a iznad svega nevjerojatno se dobro zabaviti!
Kako bismo se mogli dovoljno posvetiti svakom znaku u njegovom plesnom aspektu, radionice su podijeljene na dva dijela:
ASTRO 1 (prolazi se kroz prvih 6 znakova: Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica)
ASTRO 2 (prolazi se kroz drugih 6 znakova: Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe)
Svaka radionica traje oko 2 h (120 min).


Što ponijeti sa sobom osim znatiželje i osmijeha? Svašta nešto još!
Za radionicu vam treba što više raznolike odjeće i dodataka (od sexy izdanja do kućne verzije u pidžami, od muških stvari do ženskih..) jer ne znate što će vam od toga na kraju trebati, koji ćete znak plesati i što je njegov plesni outfit. Uz sve to, ne zaboravite svoje plesne cipelice i dođite saznati ili potvrditi još ponešto o sebi i svojim plesnim frendicama!


Radionice su otvorene za sve redovne polaznice Pole Philosophy programa, s time da je naša preporuka da sudionice na radionici imaju završen minimalno 6. stupanj Osnovnog programa. Radionice su također otvorene za vanjske polaznice koje smatraju da vladaju potrebnim iskustvom u plesnoj improvizaciji.

Radionica u trajanju oko 2 sata (120 min) održat će se u subotu, 31. listopada u 15h u našem studiju na Zagrebačkom Velesajmu u paviljonu 8b.


Cijena radionice iznosi 150,00 kuna. Cijena za vanjske polaznice je 200,00. U cijenu je uračunat PDV.