Stretching Vol. 2 - 06.12.2019. u 18h

Druga u seriji stretching radionica, STRETCHING with Pole Dance Fitness - Pole Philosophy Vol. 2, fokusirana je na leđa i gornji dio tijela i idealna je za sve vas koje želite unaprijediti fleksibilnost gornjeg dijela svog tijela, neovisno o prethodnom stupnju fleksibilnosti.

 

Radionica je kreirana za polaznice koje same nikako ne uspjevate pomaknuti granice fleksibilnosti gornjeg dijela tijela i jednostavno vam trebaju vježbe koje će ga snažnije upogoniti, tako i za vas čiji je gornji dio tijela već dobro uglazbljen, ali tragate za dodatnim vježbama koje će vaše kretnje učiniti još elegantnijima u plesnim elementima gdje je fleksibilnost gornjeg dijela tijela presudna.

Radionica će se održati u petak, 06. prosinca 2019. u 18:00 u našem studiju na Zagrebačkom velesajmu, Paviljon 8.

Radionica traje sat i pol (90 min) i otvorena je za sve redovne polaznice Pole Dance Fitness osnovnog, Next Level i Master Level programa kao i za sve zainteresirane polaznice koje nisu naše članice.

Dakle, dođite nam dobro raspoložene, a mi ćemo vas dobro ugrijati, rastegnuti i pokazati niz trikova kako pravilno raditi na vlastitoj fleksibilnosti. Sve to uputit će vas u jednom malo drugačijem smjeru i poslužiti kao inspiracija za nove momente koje ćete moći koristiti u čagi. A nakon odrađene radionice na našem Vimeo kanalu čeka vas spreman jedan kratki filmić koji će vas jednostavno natjerati da se malo rastegnete i doma... jer, jednostavno je neodoljiv! ;)

Cijena radionice iznosi 300,00 kuna. Sve redovne polaznice Pole Philosophy programa u Zagrebu ili Splitu ostvaruju pravo na popust od 50%, te je za njih cijena 150,00 kuna. U cijenu je uračunat PDV.
Za sudjelovanje na radionici potrebno je rezervirati svoje mjesto na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.