Chair meets Pole - 27.10.2018. u 15h

Isteklo

Nakon niza radionica Chair dance-a, spojile smo nama dva draga elementa u novoj kombinaciji i to šipku i stolac! Stolac je napokon upoznao šipku, pobliže! ;) Plesati samo na šipci ili plesati samo na stolcu uvijek je izazov. U ovoj novoj kombinaciji dižemo cijelu priču na jedan novi, viši i zabavniji nivo. :)

Chair meets Pole radionica održati će se u subotu, 27. listopada u 15 sati u našem studiju na Zagrebačkom velesajmu, Paviljon 8.
Svoje mjesto na radionici rezervirajte na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Na radionicu svakako ponesite svoje plesne cipelice i imajte na umu da smo i na šipci, te bi bilo poželjno da ste sigurne u inverzijama. Za radionicu nema službenih preduvjeta, ali svakako je lakše ako ste prije ove radionice prošli Chair Dance 1 i 2.

Chair meets Pole radionica traje dva sata (120 min) i otvorena je za sve redovne polaznice Pole Dance Fitness osnovnog, Next Level i Master Level programa kao i za sve zainteresirane polaznice koje nisu naše članice.

Cijena radionice iznosi 150,00 kuna. Cijena za vanjske polaznice iznosi 200,00 kuna. U cijenu je uračunat PDV.