Intro sat - Split - 12.12.2015. u 12 i 16 sati


Za sve naše znatiželjne buduće polaznice u Splitu, za sve one koje nisu sigurne jesmo li mi studio za njih, za sve one koje nikad nisu probale ples oko šipke i uopće nemaju ideju o čemu se tu radi organiziramo Intro sat na kojem ćete moći zaviriti u naš studio, isprobati dvorane, osjetiti vibru i provjeriti što je to tako privlačno u ovom treningu. ;)Intro sat Pole Dance Fitness - Pole Philosophy je uvodni sat, trening u trajanju od 90 minuta, na kojem imate priliku isprobati naš posebno osmišljen set vježbi na podu, S hod, jedan rotirajući element na šipki i naučiti kratku plesnu rutinu. Kroz sve to vodit će vas jedna od naših instruktorica kojoj ćete ujedno moći postaviti i sva dodatna pitanja. ;)

Za uvodni trening sugeriramo tajice ili donji dio trenirke i majicu, užu, na bretele. ;) Obzirom da vježbamo bose to bi bila sva potrebna oprema. I da, još jedna mala napomena - budite spremne raspustiti kosu! ;)

Pozivamo vas 12.12. u 12 i 16 sati na Stadion Poljud (ne, nije utakmica ;) ), ispod Istočne tribine (između ulaza S i T) na prvi takav Intro sat. ;)
Svoje mjesto možete rezervirati mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a Intro sat je besplatan. :)

Dobro nam došle :))))