Transitions - 28 i 29.11.2020. u 16 i 17h

Tranzicije su dio našeg Pole Philosophya od prvog sata prvog stupnja. Kroz osnovni program, Next Level i Master Level konstantno radimo s vama na istima, potičemo vas da budete kreativne, nađete svoj stil i način prijelaza iz elementa u element kako bi se što fluidnije kretale i bile što slobodnije i opuštenije u plesu.


Naša nova radionica Transitions daje naglasak upravo na te male plesne veze koje spajaju elemente poda, zida, šipke i fotelje. Naučit ćemo vas kako tranzicijama dati naglasak u plesu, kako obogatiti svoj plesni izražaj, te kako spojiti, putem tranzicija, vaše plesne bisere u jednu malu plesnu ogrlicu. <3
Plesne cipelice su također dio našeg Pole Philosophy-a te su uvijek poželjne i dobrodošle! ;)

Naša Transitions radionica održati će se u subotu i nedjelju, 28. i 29. studenog u 16 i 17 sati u našem studiju na Poljudu.

Transitions radionica traje dva sata (120 min) i otvorena je za sve redovne polaznice Pole Dance Fitness osnovnog, Next Level i Master Level programa kao i za sve zainteresirane polaznice koje nisu naše članice.
Prijave isključivo mailom na: splitOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Cijena radionice iznosi 150,00 kuna. Cijena za vanjske polaznice iznosi 200,00 kuna. U cijenu je uračunat PDV.