Oranice – Noć otvorenih vrata

Naš novi studio na Oranicama zaslužuje malo drugačije upoznavanje od uobičajenog. 🙂 Odlučile smo malo okrenuti stvari naglavačke (jer volimo taj upside down svijet :)) te umjesto Dana održati NOĆ otvorenih vrata! 

Većina naših treninga se odvija u kasno popodnevnim i noćnim satima, naše dvorane su u vječnom polumraku, tama nam je prijateljica i saveznica. U tami se opuštamo, meditiramo, proživljavamo, slušamo, dišemo, istražujemo.  Tama daje našem pokretu neku praiskonsku moć i energiju, obavija nas i oslobađa, skriva nas i pušta da budemo slobodne.
U subotu, 02.09. od 18:30h pridružite nam se u našem studiju, Medarska 69, Oranice – na našoj Noći otvorenih vrata! 🙂

AKO STE NAŠA POLAZNICA:
Povedite prijateljicu koja nikada nije osjetila naš Pole Philosophy i prijavite ju za Experience Pole Philosophy – besplatni uvodni trening. Nakon toga slijedi Show off gdje će vam naše instruktorice zaplesati! Oooo, da!

AKO NISTE NAŠA POLAZNICA:
Prijavite se za Experience Pole Philosophy – besplatani uvodni trening, na naš mail: oranice@poledancefitness.net I osigurajte svoje mjesto na vrijeme 😉 Nakon što same osjetite dio atmosfere naših treninga, prošećite po našim dvoranama i pogledajte što vas očekuje. 😉

Raspored događanja:
18:30-19:00    Mingl, mingl with the jingl – druženje u studiju
19:00-20:15    Experience Pole Philosophy – besplatni uvodni trening
20:20-20:40    Show off
21:00-22:15    Experience Pole Philosophy – besplatni uvodni trening
22:20-22:40    Show off
22:40–…         Druženje 🙂  

Dođite na najplesniju noć na šipci jer

Djevojčice se boje mraka, a (sretne) žene u mraku uživaju! 🙂