Otvorenje novog Pole Dance Fitness POLE PHILOSOPHY studija na zagrebačkim Oranicama

Kao vodeći i najstariji studio za vježbanje na šipci u Hrvatskoj i regiji koji kontinuirano prati najviše svjetske standarde u ovoj vrsti tjelovježbe, s uzbuđenjem vam najavljujemo našu novu veliku avanturu: Pole Dance Fitness POLE PHILOSOPHY uskoro otvara svoju treću lokaciju – plesni studio na zagrebačkim Oranicama!

Otvaranjem novouređene lokacije, Pole Dance Fitness POLE PHILOSOPHY proslavit će 13. godinu rada, što uključuje razvoj iz “malog studija s velikim standardima” u veliki studio s velikim standardima i dodatnim lokacijama u Zagrebu i Splitu. 🙂
Od samih početaka, ideja je bila stvoriti toplo, prijateljsko i intimno mjesto te zabavnu i pozitivnu atmosferu pristupačnu svim profilima žena. Počevši s malom dvoranom u Kineskom paviljonu Zagrebačkog Velesajma 2009. godine, Pole Philosophy se brzo proširio. Izrasli smo iz jedne mini dvorane prilično brzo i preuzeli smo još jedan prostor na Zagrebačkom Velesajmu koji je mogao primiti sve naše polaznice. Grupe su se i dalje kontinuirano punile, broj instruktorica je rastao, a zbog velikog interesa krajem 2015. godine, otvorili smo i našu novu Pole Philosophy lokaciju i to u Splitu, s još dvije dvorane.
Potrebe za širenjem na drugu zagrebačku lokaciju postala je stvarna još neposredno prije nego što je udarila pandemija, koja je nažalost odgodila sve tadašnje planove rasta. Imali smo sreće i ukazala nam se prilika da uđemo u novi prostor na adresi Medarska 69, koji je upravo u završnoj fazi radova. Montiraju se šipke u novouređenim dvorane u kojima će od 5. rujna startati sasvim nove Pole Philosophy generacije predivnih žena ujedinjenih plesom i autentičnom, eteričnom ženskom energijom! Svi naši prostori, u potpunosti odražavaju naš Pole Philosophy i svakodnevno se pune dobrim vibracijama naših polaznica i instruktorica. To su prave male ženske oaze, ali isto tako i visokospecijalizirani prostori isključivo za ples na šipci.
Uskoro ćemo objaviti detaljne informacije vezane uz upise početničkih grupa u Pole Dance Fitness POLE PHILOSOPHY Zagreb – Oranice, a za sve vas koje želite prije samih upisa isprobati naš način rada, od 29. kolovoza do 4. rujna imat ćemo organizirane BESPLATNE UVODNE SATE na kojima ćemo vas uvesti u naše dvorane i nezaboravan doživljaj pole philosophy treninga.
Za više informacija obratite nam se:

• oranice@poledancefitness.net
• +385 99 506 9447