Upoznajte ALL ABOUT… by Pole Philosophy

Drage naše,

iako vas od početka učimo da su neke stvari konstanta poput plesa u valu i pruženih stopala 😉 isto tako vas učimo koliko je promjena neizbježna i da uvijek pokušate biti otvorene za nove stvari. 😉
Isto kao i vi, i mi se mijenjamo, učimo i rastemo zajedno sa vama. Istražujemo, isprobavamo i mijenjamo stvari jer znamo da je promjena i izlazak iz comfort zone jedini način da zaista naredujemo i oslobodimo svoj puni potencijal.
Ulaskom u ovu, 2022. godinu , odlučile smo se za malu promjenu.

U novoj godini službeno startamo s novim konceptom naših radionica i to na način da smo tematski grupirale iste. I u plesu i po vokaciji svaka od nas ima svoj omiljeni element, stil – dio ove naše filozofije koji joj se najviše sviđa ili najbolje leži.
Vođene tom mišlju, spojile smo u svaki nadolazeći vikend jedan element ili stil kako bi ga još više naglasile i vama omogućile da istinski uronite u stolac, šipku, fotelju, čisti ples ili brzi Ruski stil.
U našoj filozofiji puno je elemenata, fokusa i dijelova koje bi željele naglasiti, a ovo je savršena prilika.

Radionice su koncipirane kao poznate vam Dance Factory, Online i Confession on the dance floor radionice. Kroz plesne rutine učimo, radimo, napredujemo i ono najvažnije, uživamo!
Jer svaka ima svoj faktor 😉

Detaljan raspored ALL ABOUT ciklusa za ožujak možete naći OVDJE

…..

Naše dvosatne radionice za sada neće biti u regularnom rasporedu na koji ste navikle, ali će ih i dalje biti moguće odraditi, također po novom konceptu. Funkcionirati će “po narudžbi” odnosno na vaš zahtjev.
Ukoliko ste zainteresirane za bilo koju od radionica moguće će ih biti odraditi u terminima tijekom vikenda, a za svaki detaljniji dogovor javite se na mail: zagreb@poledancefitness.net