O nama

Pole Dance Fitness vodeći je studio za vježbanje na šipci u Hrvatskoj i regiji. Pratimo najviše svjetske standarde u tjelovježbi, a naša glavna misija je da inspiriramo, osnažimo i motiviramo sve žene kroz elegantne i senzualne pokrete našeg fitnessa.

Poticajna i nenatjecateljska atmosfera bez predrasuda koja vlada u našem studiju promovira samopouzdanje i unutarnju ljepotu, dok u isto vrijeme naše polaznice izgrađuju svoje tijelo i rade na svojem psihofizičkom zdravlju.

Cijeli naš tim posvećen je tome da se u našem studiju osjećate posebno i sretno i da Vam svaki pojedini trening bude još zanimljiviji od prethodnog – oslobađajuće novo iskustvo koje će Vas napuniti dobrom energijom.

Zašto PDF?

Dance Fitness namijenjen je isključivo ženama i posebno prilagođen obliku ženskog tijela. U današnjem svijetu, svijetu koji diktira brzi tempo življenja, žena rastrgana između poslovnih i obiteljskih obveza često zaboravlja na sebe.

Dva sata tjedno posvetit ćete se samo sebi, izgradit ćete svoje tijelo i ponovno otkriti svoju ženstvenost.

Što je Pole Dance Fitness – Pole Philosophy?

Pole Dance Fitness – Pole Philosophy je plesni studio koji razvija i uči vještinu plesa na šipci. Ono što razlikuje naš studio od ostalih studija je naglasak na ples kao temeljni i individualni izražaj svake žene. Razvijamo i njegujemo individualan pristup svakoj našoj članici, jer duboko vjerujemo da kao što nema iste osobe, nema niti istog plesnog izražaja.

O studiju

Studio Pole Dance Fitness – Pole Philosophy Zagreb započeo je s radom u rujnu 2009. godine. U startu je zamišljen kao mali studio sa visokim standardima te je Prva dvorana uređena na Zagrebačkom velesajmu u Kineskom paviljonu ( Paviljon 11). Prostor je zamišljen kao toplo, prijateljsko i intimno mjesto gdje će se sve naše polaznice (i mi skupa s njima) osjećati ugodno. Dvorana u Kineskom je naša prva baza i zauvijek je svim našim instruktoricama i velikom broju polaznica ostala najdraža.

Instruktorice i suradnice

Naše instruktorice i ostale suradnice najvrijedniji su i najvažniji dio našeg studija. Kroz druženje sa njima – od prvog maila, samog ulaska u studio, na svojim redovnim treninzima, odradama, radionicama ili specijaliziranim satovima – svaka naša polaznica postaje svjesna te činjenice. 🙂 One su svojevrstan portal u ovaj naš poseban dio svemira koji bez lažne skromnosti i s apsolutnim pravom zovemo KLUB SRETNIH ŽENA!