O studiju

Studio Pole Dance Fitness – Pole Philosophy Zagreb započeo je s radom u rujnu 2009. godine. U startu je zamišljen kao mali studio sa visokim standardima te je Prva dvorana uređena na Zagrebačkom velesajmu u Kineskom paviljonu ( Paviljon 11). Prostor je zamišljen kao toplo, prijateljsko i intimno mjesto gdje će se sve naše polaznice (i mi skupa s njima) osjećati ugodno. Dvorana u Kineskom je naša prva baza i zauvijek je svim našim instruktoricama i velikom broju polaznica ostala najdraža.


S vremenom smo narasli u veliki studio, a veliki broj članica i želja da svima izađemo u susret sa što boljim terminima, doveli su ubrzo do otvaranja novog prostora. Tako je u veljači 2011. otvoren Drugi studio, također na Zagrebačkom velesajmu – popularna 8-ica (Paviljon 8b) . Naš drugi studio ima 4 dvorane i zadržava visoke standarde postavljene u startu.

Zbog velikog interesa, krajem 2015. godine, otvaramo naš Treći studio i to u Splitu – Pole Philosophy Split, sa još dvije dvorane.
Svi naši prostori, u potpunosti odražavaju naš Pole Philosophy i svakodnevno se pune dobrim vibracijama naših polaznica i instruktorica. Svi naši prostori su topli, intimni, čisti i prijateljski, male ženske oaze i utočišta, te visokospecijalizirani isključivo za ples na šipci.

U svim dvoranama su po 3 šipke visine od 3,40 do 5,00 metara, kvalitetne prostirke koje se čiste eko friendly proizvodima, vrunski razglas sa profesionalnom glazbenom opremom, raznovrsna ravjeta koja daje posebnu čar i nezaboravan doživljaj svakog treninga.
Iz godine u godinu osluškujemo potrebe naših vjernih članica te se trudimo zadovoljiti sve njihove potrebe i želje. Upornim radom i trudom, kvalitetom, zalaganjem, inovacijama i visokim standardima postali smo jedan od vodećih studija u regiji.

Naša vizija : “ I’m easily satisfied with the very best “
Naša misija: Uvijek biti bolje, konkurentnije, inovativnije, pružiti našim članicama vrhunski program uz dodanu vrijednost svakog treninga, kako bi opravdale naš moto Klub Sretnih Žena.

Krenite u prekrasnu plesnu avanturu s nama, jer… “There is no Next time…” 😉

Alethea Austin
4 September 2013 •
“There are no strangers here, only friends you have not met yet” – Yeats
Pole Philosophy Zagreb is always an inspiration to me….. These women dance their hearts out. Always in heels always smiling and SEXY… They are so wonderful with each other, there is always home made food in the lobby that girls bring, laughs, chairs out front, some hidden liquor for after and so much love and community with a well run business behind the desk that puts the journey of their students first. Thank you Ladies for having me again….xoxoxoxo Alethea