All about…ciklusi radionica

All about… ciklusi radionica koncipirani su na način da je svaki vikend u fokusu jedan element ili stil našeg Pole Philosophy programa. Kroz specijalizirane radionice možete se u potpunosti i fokusirano posvetiti radu na jednom specifičnom dijelu koji želite usavršiti ili tek upoznati.

Kako svaki segment koji ovim specijaliziranim ciklusima pokrivamo ima svoje „potrebe“,  tako svaki vikend ima i svoj vremenski plan, pa vas pozivamo da u nastavku proučite detalje prije prijave na željene radionice u ožujku.

Prijave isključivo na mail zagreb@poledancefitness.net

ALL ABOUT… RUSSIAN
All about… Russian vikend upoznaje vas sa Ruskim stilom, tzv. Russian Exotic kao relativno novim trendom u pole dancing-u koji kombinira vrlo brze i dinamične elemente na šipki i podu te vas uči kako kontrolirati vlastito tijelo. Koordinirani, do kraja izvučeni pokreti, brzina i dinamika plesa susreću dinamiku emocija, senzualnosti, dozu drskosti, temperament i prstohvat seksipila!
Eva Bembo, Olga Koda – samo su neke od predvodnica “ruskog stila”.
U ovim radionicama izvukli smo ono najinteresantnije i najzabavnije te podijelile u nekoliko segmenata. Ove izrazito plesne radionice unose u vaš plesni izričaj žestinu, žustre zamahe glavom, udarce cipelama, dinamiku, bruse vještinu na šipci, oslobađaju temperament, gracioznost, ali i snagu. Pa tako redom…
CATWALK osigurava da zakoračite dvoranom zavodljivo i samouvjereno, poput prve mačke, RUSSIAN FLOW ističe fluidnost i senzualnost ruskog stila, RUSSIAN DOLL drsko uvodi nove naglaske i plesne pokrete, a RUSSIAN ROULETTE je nepredvidljiva radionica u kojoj je šipka glavni adut.
Za sve radionice zbog karakteristične ruske „nježnosti“, gotovo religiozno vam trebaju štitnici za koljena (ili štucne) te plesne cipelice ili čizmice.
Cijena svake pojedinačne radionice – 16,00/ 22,00 eura (PDF polaznice/vanjske polaznice)
Cijena vikend paketa – 52,00/72,00 eura (PDF polaznice/vanjske polaznice)

ALL ABOUT… DANCE
Ples je ono najbitnije u našim treninzima… Sve što učimo, na čemu radimo, što uvježbavamo ima jedan cilj – postati dodatak i napredak našem plesnom izričaju. Ima za cilj dovesti naše plesne vještine na viši fizički, ali i emocionalni nivo. Plesna improvizacija katarza je našeg treninga i zato smo ovaj vikend posvetile samo njemu – plesu! Kroz set radionica ovog vikenda vježbat ćete svoju plesnu vještinu kroz niz zadataka prilagođenih određenim stupnjevima. Na ove radionice ponesite sve što želite, sve u čemu se vidite u plesu, sve što možda mislite da nikada nećete upotrijebiti u plesu, ponesite svoje erotsko biće koje poznajete, ali I ono koje možda želite/trebate upoznati…
Follow my steps radionica namijenjena je polaznicama od 1. – 3. Stupnja. Mighty 8 cilja na polaznice od 4. Stupnja na više dok su Threesom ciklusi radionice za polaznice od 7. Stupnja na više, odnosno za one koje su tek počele ili već duboko uronile u svoje erotsko biće…
Cijena svake pojedinačne radionice u trajanju od sat vremena – 16,00/ 22,00 eura (PDF polaznice/vanjske polaznice)

Cijena Threesome radionice – 30,00/40,00 eura (PDF polaznice/vanjske polaznice)

ALL ABOUT… SOFT CHAIR
Nema osobe koja se ne voli “uvaliti” u fotelju i uživati u njenoj mekoći, udobnosti i osjećaju opuštenosti koju pruža. U dvorani fotelja, nasuprot hladnoj, metalnoj I uspravnoj šipci, nudi toplinu, mekoću i udobnost
Mnoge od vas vide fotelju kao ne samo još jedan plesni aparatus u dvorani nego kao centralno mjesto i sigurnu zonu. Neke je izbjegavaju, ali tu i tamo isprobaju, a neke se jednostavno nikada nisu istinski saživjele s plesom u fotelji pa ga izbjegavaju. Set radionica u ovo vikendu uključuje fotelju kao plesni rekvizit u raznim kombinacijama, daje vam ideje, oslobađa kreativnost i razbija eventualnu nesigurnost vezano za taj mekani, a ponekad zastrašujući objekt u našoj dvorani.
Cijena svake pojedinačne radionice – 16,00/ 22,00 eura (PDF polaznice/vanjske polaznice)
Cijena vikend paketa – 52,00/72,00 eura (PDF polaznice/vanjske polaznice)

ALL ABOUT… POLE
Kraljica naše dvorane je htjeli mi to priznati ili ne – šipka! 😉 I svi ju volimo osvajati, malim koracima ili grabeći hitro naprijed, uopće nije bitno. Svaka i najmanja pobjeda nad njome silno veseli. E baš zato postoji ovaj set radionica! Za male ili velike, ali vrlo važne osobne pobjede koje će vam osigurati pomicanje granica svog plesa u paru s njom neovisno o tome do kojeg ste stupnja na redovnom program došle. Od prijelaza do novih elemenata, od statike do rotacije, od nesigurnosti do apsolutne kontrole… imaju sve!

Cijena svake pojedinačne radionice – 16,00/ 22,00 eura (PDF polaznice/vanjske polaznice)
Cijena vikend paketa – 52,00/72,00 eura (PDF polaznice/vanjske polaznice)