All about…ciklusi radionica

All about… ciklusi radionica koncipirani su na način da je u fokusu jedan element ili stil našeg Pole Philosophy programa. Kroz specijalizirane radionice možete se u potpunosti i fokusirano posvetiti radu na jednom specifičnom dijelu koji želite usavršiti ili tek upoznati.

Kako svaki segment koji ovim specijaliziranim ciklusima pokrivamo ima svoje „potrebe“,  tako svaki vikend ima i svoj vremenski plan, pa vas pozivamo da u nastavku proučite detalje prije prijave na željene radionice.

Prijave isključivo na mail zagreb@poledancefitness.net ili oranice@poledancefitness.net

ALL ABOUT… RUSSIAN
All about… Russian vikend upoznaje vas sa Ruskim stilom, tzv. Russian Exotic kao relativno novim trendom u pole dancing-u koji kombinira vrlo brze i dinamične elemente na šipki i podu te vas uči kako kontrolirati vlastito tijelo. Koordinirani, do kraja izvučeni pokreti, brzina i dinamika plesa susreću dinamiku emocija, senzualnosti, dozu drskosti, temperament i prstohvat seksipila!
Eva Bembo, Olga Koda – samo su neke od predvodnica “ruskog stila”.
U ovim radionicama izvukli smo ono najinteresantnije i najzabavnije te podijelile u nekoliko segmenata. Ove izrazito plesne radionice unose u vaš plesni izričaj žestinu, žustre zamahe glavom, udarce cipelama, dinamiku, bruse vještinu na šipci, oslobađaju temperament, gracioznost, ali i snagu. Pa tako redom…
CATWALK osigurava da zakoračite dvoranom zavodljivo i samouvjereno, poput prve mačke, RUSSIAN FLOW ističe fluidnost i senzualnost ruskog stila, RUSSIAN DOLL drsko uvodi nove naglaske i plesne pokrete, a RUSSIAN ROULETTE je nepredvidljiva radionica u kojoj je šipka glavni adut. I za kraj FLOORUSHKA koja kombinira rusku žestinu sa šipkom i podom.
Za sve radionice zbog karakteristične ruske „nježnosti“, gotovo religiozno vam trebaju štitnici za koljena (ili štucne) te plesne cipelice ili čizmice.
Cijena svake pojedinačne radionice – 16,00/ 22,00 eura (PDF polaznice/vanjske polaznice)
Cijena vikend paketa – 52,00/72,00 eura (PDF polaznice/vanjske polaznice)

ALL ABOUT… DANCE
Ples je ono najbitnije u našim treninzima… Sve što učimo, na čemu radimo, što uvježbavamo ima jedan cilj – postati dodatak i napredak našem plesnom izričaju. Ima za cilj dovesti naše plesne vještine na viši fizički, ali i emocionalni nivo. Plesna improvizacija katarza je našeg treninga i zato smo ovaj vikend posvetile samo njemu – plesu! Kroz set radionica ovog vikenda vježbat ćete svoju plesnu vještinu kroz niz zadataka prilagođenih određenim stupnjevima. Na ove radionice ponesite sve što želite, sve u čemu se vidite u plesu, sve što možda mislite da nikada nećete upotrijebiti u plesu, ponesite svoje erotsko biće koje poznajete, ali I ono koje možda želite/trebate upoznati…
FOLLOW MY STEPS radionica namijenjena je polaznicama od 1. – 3. Stupnja. MIGHTY 8 cilja na polaznice od 4. stupnja na više, dok su THREESOM ciklusi radionice za polaznice od 7. Stupnja na više, odnosno za one koje su tek počele ili već duboko uronile u svoje erotsko biće. Za sve polaznice koje su uronile u improvizaciju i žele proširiti svoj plesni izričaj, izbacit se iz plesnih cipelica tu su još i radionice MUSIC MATTERS, CIRCLING i CHANGING. Za one koje su dovoljno hrabre i hedonistički raspoložene pripremile smo BEDTIME STORIES.
Cijena svake pojedinačne radionice u trajanju od sat vremena – 16,00/ 22,00 eura (PDF polaznice/vanjske polaznice)
Cijena Threesome radionice – 30,00/40,00 eura (PDF polaznice/vanjske polaznice)

ALL ABOUT… SOFT CHAIR
Nema osobe koja se ne voli “uvaliti” u fotelju i uživati u njenoj mekoći, udobnosti i osjećaju opuštenosti koju pruža. U dvorani fotelja, nasuprot hladnoj, metalnoj I uspravnoj šipci, nudi toplinu, mekoću i udobnost
Mnoge od vas vide fotelju kao ne samo još jedan plesni aparatus u dvorani nego kao centralno mjesto i sigurnu zonu. Neke je izbjegavaju, ali tu i tamo isprobaju, a neke se jednostavno nikada nisu istinski saživjele s plesom u fotelji pa ga izbjegavaju. Set radionica u ovoM vikendu uključuje fotelju kao plesni rekvizit u raznim kombinacijama, daje vam ideje, oslobađa kreativnost i razbija eventualnu nesigurnost vezano za taj mekani, a ponekad zastrašujući objekt u našoj dvorani. Neke kombiniraju fotelju i šipku poput TWILIGHT i FULL MOON radionice, neke pod i fotelju poput INVICTA i VOODOO PEOPLE, neke su ALL OVER :), a na ostalimo čisto uživamo u fotelji – SOFT PLAY i SOFA TWIST.
Cijena svake pojedinačne radionice – 16,00/ 22,00 eura (PDF polaznice/vanjske polaznice)
Cijena vikend paketa – 52,00/72,00 eura (PDF polaznice/vanjske polaznice)

ALL ABOUT… POLE
Kraljica naše dvorane je htjeli mi to priznati ili ne – šipka! 😉 I svi ju volimo osvajati, malim koracima ili grabeći hitro naprijed, uopće nije bitno. Svaka i najmanja pobjeda nad njome silno veseli. E baš zato postoji ovaj set radionica! Za male ili velike, ali vrlo važne osobne pobjede koje će vam osigurati pomicanje granica svog plesa u paru s njom neovisno o tome do kojeg ste stupnja na redovnom program došle. Od prijelaza do novih elemenata, od statike do rotacije, od nesigurnosti do apsolutne kontrole… imaju sve! Tako nas POLE FLOW STATIC i POLE FLOW DYNAMIC uče kako se najbolje kretati na statičnoj i kako na rotirajućoj šipci. STATIC CAN SPIN vas uči kako koristiti tijelo i rotaciju na statičnoj šipci, POLE ME i SLOW POLE FLOW oslobađaju vaš unutarnji potencijal na šipci jer učite kako biti u valu na šipci, TALK DIRTY TO ME se igra sa šipkom i kombinacijom poda i šipke.
Na svim pole radionicama toplo preporučamo, ponijeti cipele ili barem čarape, te štucne ili štitnike za koljena, a za Talk dirty može i remen (ne pitajte! 😉 )
Cijena svake pojedinačne radionice – 16,00/ 22,00 eura (PDF polaznice/vanjske polaznice)
Cijena vikend paketa – 52,00/72,00 eura (PDF polaznice/vanjske polaznice)

ALL ABOUT… FLOOR
Pod je neizostavan element prostora koji koristimo u baš svakoj čagi! Ove radionice vas vode u nove dimenzije poda i pokazuju načine kako da još bolje iskoristite već naučene pokrete, ali vas i uče brojne nove elemente, jedinstvene pokrete i moguće kombinacije s drugim elementima koje koristite u plesu. I sve to naravno kroz plesnu rutinu koja će spojiti sve naučeno. 360 ON THE FLOOR će vas zarotirati u naoko nemoguće smjerove, SUGARLAND najlakše možemo opisati kao “poslasticu na podu”, HIT THE FLOOR donosi niz floorwork elemenata koje ćete na zabavan način spojiti u rutinu i W ON THE FLOOR vas uči kako na flooru zaplesti i otplesti u obliku slova W. ADDICTED TO FLOOR i FLOOR FLOW će vas inspirirati na tranzicije na podu, UNDER THE BRIDGE uključuje aktivaciju leđa i cjelokupnog tijela dok vas SAMURAI FLOOR vodi u novu dimenziju – klizit ćete podom kao samurai svojim katanama! 🙂 Britko, čisto i bez greške 😉 Na svim floor radionicama preporučamo ponjeti cipele ili barem čarape, te štucne ili štitnike za koljena i majicu koja pokriva ramena.
Cijena svake pojedinačne radionice – 16,00/ 22,00 eura (PDF polaznice/vanjske polaznice)
Cijena vikend paketa – 52,00/72,00 eura (PDF polaznice/vanjske polaznice)

ALL ABOUT… CHAIR
Chair dance je plesni stil koji koristi stolac kao kreativni rekvizit, uključujući različite plesne pokrete i koreografije, sa senzualnim i zabavnim elementima. Bez obzira na plesno iskustvo, ove radionice su savršene za svaku od vas koja želi isprobati nešto novo ili želi dodatni izazov i veću kreativnost u svom plesnom vokabularu. CHAIR SWING je kružna plesna radionica na kojoj izmjenjujemo jedan po jedan element na stolici i plešemo sa stolca na stolcu u krug. Ples na stolici, ali u pokretu! FOXY CHAIR naučit ćeš kako se igrati sa stolcem. Vrlo sexy i vrlo sassy. SLOW CHAIR FLOW I CHAIR TIME su čisti hedonizam na stolcima, dok na CHAIR TEASE radionici uranjamo u vlastitu nutrinu i seksipil. CHAIR WITH THE TWIST kombinira stolac i razne okretenogama, a CHAIR MIX kombinira veliki raspon elemenata i kombinacija.
Cijena svake pojedinačne radionice – 16,00/ 22,00 eura (PDF polaznice/vanjske polaznice)
Cijena vikend paketa – 52,00/72,00 eura (PDF polaznice/vanjske polaznice)

ALL ABOUT… WALL
Uvijek prisutan, čvrst i postojan i iako ponekad ignoriran – uvijek je tu i čeka da nas ohladi i smiri. Koliko puta ste sa zahvalnošću došle do zida nesigurnih nogu ili se “bacile“ na njega znajući da će otrpjeti svu našu snagu i emocije. Bez obzira koji si tip – bilo da voliš “plaziti“ po zidu ili ti je samo oslonac ili ga hladno ignoriraš jer realno, ne znaš što ćeš s njim – ove radionice samo su za tebe! KISS THE WALL se senzualno igra sa zidom, WALL TEASE već ozbiljno koketira, WAVY WALL izvlači iz vas zavodnicu koja pleše i kombinira statičnost zida i mekoću i valovitost ženskog tijela, a FIREWALL doslovno razbuktava u vama plesnu vatru!

Oprema: Većina radionica na zidu ne zahtjeva posebnu opremu osim što su cipele preporuka. Iznimka je Firewall za koji preporučamo čarape koje pokrivaju prste u otvorenim cipelama, štitnike/štucne za koljena i majica koja prekriva ramena.

Cijena svake pojedinačne radionice – 16,00/ 22,00 eura (PDF polaznice/vanjske polaznice)
Cijena vikend paketa – 52,00/72,00 eura (PDF polaznice/vanjske polaznice)

ALL ABOUT… STRETCHING
Stretching radionice donose sasvim novu dimenziju pripreme tijela za rad na šipci. Uz naše redovn radionice istezanja i ove dve radionice, špaga (sveti gral svih plesača) prestaje biti nedostižan izazov! BEAUTY IN SPLITS je radionica za sve koji se žele spustiti u špagu. Ovdje učimo kako to postoći na najzabavniji i najjednostavniji način uz malu plesnu rutinu. STRETCHLINE je puno više od “samog istezanja”. Ovdje ćete naučiti elemente na podu koji vam povećavaju fleksibilnost (Floor meets Stretch).
Cijena svake pojedinačne radionice – 16,00/ 22,00 eura (PDF polaznice/vanjske polaznice)
Cijena vikend paketa – 52,00/72,00 eura (PDF polaznice/vanjske polaznice)