Astro 1 i 2

Jeste li možda pomislile da vaš plesni izričaj, način na koji plešete i doživljavate muziku, možda ovisi i o vašem horoskopskom znaku??? 🙂 Dođite to provjeriti na interaktivne plesne radionice u našem studiju u kojima ćemo upravo povezati astrološke znakove s plesom na šipci!

ASTRO radionice su isključivo plesne, kreativne radionice Pole Dance Fitness – Pole Philosophy Studija koje vam omogućuju da se kroz ples upoznate sa prirodom bilo kojeg horoskopskog znaka i otkrijete taj znak/podznak u sebi.
Obje radionice (Astro 1 i Astro 2) namijenjene su višim stupnjevima (od 6. na više), obzirom da je riječ o radionicama za koje je potreban određeni stupanj plesnog predznanja. U svakom slučaju plesati ćete puno, otkriti mnogo zanimljivih stvari, a iznad svega nevjerojatno se dobro zabaviti!

Kako bismo se mogli dovoljno posvetiti svakom znaku u njegovom plesnom aspektu, radionice su podijeljene na dva dijela:
ASTRO 1 (prolazi se kroz prvih 6 znakova: Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica)
ASTRO 2 (prolazi se kroz drugih 6 znakova: Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe)
Napominjemo da se pri prijavi za radionicu ne fokusirate isključivo na radionicu koja uključuje vaš horoskopski znak jer, iskustvo je pokazalo, često je zanimljivije plesati neki drugi, a ne svoj znak. 😉
Svaka radionica traje oko 2 h (120 min), a maksimalan broj polaznica je 10.

Što ponijeti sa sobom osim znatiželje i osmijeha? Svašta nešto još!
Za radionicu vam treba što više raznolike odjeće i dodataka (od sexy izdanja do kućne verzije u pidžami, od muških stvari do ženskih..) jer ne znate što će vam od toga na kraju trebati, koji ćete znak plesati i što je njegov plesni outfit. Uz sve to, ne zaboravite svoje plesne cipelice i dođite saznati ili potvrditi još ponešto o sebi i svojim plesnim frendicama!

Radionice su otvorene za sve redovne polaznice Pole Philosophy Osnovnog programa od 6. stupnja na više, Next Level i Master Level programa. Radionice su također otvorene za sve polaznice koje nisu naše članice, ali smatraju da vladaju potrebnim iskustvom u plesnoj improvizaciji.

Cijena radionice za sve redovne polaznice Pole Philosophy programa u Zagrebu ili Splitu iznosi 30,00 eura. 
Cijena za vanjske polaznice iznosi 45,00 eura.