Floorwork

les nije samo šipka, nego su ples i prijelazi i sve ono što se događa u međuvremenu i upravo je iz tog razloga nastala ova radionica.

FLOORWORK je radionica koja će vas uvesti u jednu novu dimenziju poda i pokazati načine kako da najbolje iskoristite već možda naučene pokrete na podu, ali obogatiti vas i za nove prijelaze, nove jedinstvene pokrete i donijeti vam plesnu Rutinu koja će vas oboriti s nogu (ne zato što ćete već biti na podu, isprobavajući pokrete, nego zato jer je zaista moćna)!

Floorwork radionica traje puna dva sata (120 min), svladat ćete 37 novih elemenata i kombinacija a otvorena je za sve redovne polaznice Pole Dance Fitness osnovnog, Next Level i Master Level programa kao i za sve zainteresirane polaznice koje nisu naše članice.

Bitno je napomenuti da vam od opreme za radionicu trebaju cipele, štitnici za koljena i štucne (ili trenirka, tajice) čisto da vam zaštite koljena i olakšaju kretanje na podu. Zbog velikog broja elemenata koji se uče na radionici te dinamičnog tempa same radionice, toplo preporučamo da se radionica ponovi 😉

Cijena radionice za sve redovne polaznice Pole Philosophy programa u Zagrebu ili Splitu iznosi 30,00 eura. 
Cijena za vanjske polaznice iznosi 45,00 eura.