From Russia with love

viđa vam se ruski stil plesa na šipci? Nemate pojma o čemu pričamo, ali ste znatiželjne? U oba slučaja ovo je radionica za vas!


Ruski stil, tzv. Russian Exotic je novi trend u pole dancing-u koji kombinira vrlo brze i dinamične elemente na šipki i podu te vas uči kako kontrolirati vlastito tijelo. Koordinirani, do kraja izvučeni pokreti, brzina i dinamika plesa susreću dinamiku emocija, senzualnosti, dozu drskosti, temperament i prstohvat seksipila! 

Eva Bembo, Olga Koda – samo su neke od predvodnica “ruskog stila”.
U ovoj radionici izvukli smo ono najinteresantnije i najzabavnije, ali to ne znači da nećete odraditi izvrstan kardio trening i dobro se naplesati. Ova izrazito plesna radionica unosi u vaš plesni izričaj žestinu, žustre zamahe glavom, udarce cipelama, dinamiku, brusi vještinu na šipci, oslobađa temperament, gracioznost, ali i snagu.
Na radionici ćete naučiti 25 novih plesnih elemenata koji sadrže prijelaze, kombinacije ali i male plesne rutine 🙂
Maksimalan broj polaznica je 6 zbog dinamike i kompleksnosti same radionice. 
Plesne cipelice su također dio našeg Pole Philosophy-a te su uvijek poželjne i dobrodošle a za ovu radionicu obavezne, a uz plesne cipelice možete ponijeti i štitnike/štucne za na koljena, obavezno čarape (da, da na cipelice 😉 ), majica za preko ramena i sugeriramo duge tajice 😉

From Russia with love radionica traje dva sata (120 min) i otvorena je za sve redovne polaznice Pole Philosophy Osnovnog, Next Level i Master Level programa kao i za sve zainteresirane polaznice koje nisu naše članice. Zbog velikog broja elemenata od kojih se sastoji preporučamo radionicu ponoviti više puta. 

Cijena radionice za sve redovne polaznice Pole Philosophy programa u Zagrebu ili Splitu iznosi 30,00 eura. 
Cijena za vanjske polaznice iznosi 40,00 eura.