Master level

Master Level strukturno je nastavak Next levela, ali plesno potpuno nov svemir. Treninzi se održavaju jednom tjedno i traju po 120 minuta. Struktura Master levela drugačija je od prethodnih programa.

Članice koje su već došle do Master Levela naše su dugogodišnje članice koje iza sebe imaju puno okreta na šipci i puno plesa u nogama. Svladale su šipku, elemente, rotaciju i ples. Svaka članica koja je stigla do Master Levela ima izgrađen vlastiti plesni stil i svoj način plesa. Svladale su svoje strahove i prepreke, oslobodile svoje žensko, emotivno i erotsko biće i spremne su za nove izazove i nova razmišljanja i bivanja „izvan kutije“ i svoje sigurne zone.

Master Level donosi promjene u koreografiji zagrijavanja na podu kroz nove elemente i improvizaciju. Pleše se isključivo na rotirkama, a plesni zadaci uz plesno i tehničko umijeće zahtijevaju i mentalnu angažiranost. Plesne vježbe su radikalnije i ruše plesne granice. Plesni zadaci su teži, inovativniji i mijenjaju plesnu percepciju. Tematski zadaci traže kreativnost, promišljanje i slobodu pokreta u najljepšem i najtežem smislu. Elementi se pretaču iz jednog u drugi, kombinira se što više elemenata kako bi članice plesno bile još kreativnije, ali i kako bi dobile na snazi i koordinaciji vlastitog tijela te u plesu na šipci bile još slobodnije.

Iako strukturiran, Master level članicama daje potpunu slobodu u plesnom izražavanju, potiče ih se da istražuju i igraju se s vlastitom osobnošću te razvijaju po vlastitom plesnom senzibilitetu. Na Master levelu ples na šipci prestaje biti samo ples i u pravom smislu postaje Pole Philosophy.
“You want to be on my level? – Climb bi**h!” 😉 🙂