Pole Transitions

Pole transitions radionica je nastala jer stvarno volite nove prijelaze, pa smo ih ovaj put odlučile fokusirati samo na šipku, jer ona to itekako zaslužuje! 😉

Kažete; sve je to super, ali kako da se konstantno krećem oko šipke povezano dokle god me volja, da pritom stalno plešem, uživam i ne mislim koje ono sve elemente znam? Imamo odgovor: dodjete na radionicu pole transitions! 😉 Nova radionica koja služi upravo tome! Povezanim kombo elementima 2 sata ćete doslovno teći oko šipke i naučiti da bilo koji i najjednostavniji plesni pokret možete izvesti na puno različitih načina, začiniti ga i produžiti, kretati se u kojem god smjeru vas tijelo odnese koliko god želite. Dižete se i spuštate, mijenjate smjer, mijenjate hvatove učite kako tijelo pustiti dalje u pokret, dobivate alate kojima će svaka od vas stvoriti vlastiti, savršeno povezan low flow uz šipku. Plešemo kroz cijelu radionicu jer tijelo tako najbolje pamti, a sve što trebate je nešto za zaštititi koljena, tajice, majicu koja pokriva ramena i naravno najdraže cipele.

Pole Transitions radionica traje puna dva sata (120 min), a otvorena je za sve redovne polaznice Pole Dance Fitness osnovnog, Next Level i Master Level programa kao i za sve zainteresirane polaznice koje nisu naše članice.

Cijena radionice za sve redovne polaznice Pole Philosophy programa u Zagrebu ili Splitu iznosi 30,00 eura.
Cijena za vanjske polaznice iznosi 40,00 eura.