Private dancer

PRIVATE DANCER radionica s potpisom Pole Dance Fitness – Pole philosophy studija donosi nešto drugačije, nešto izazovnije, nešto provokativnije, nešto zabavnije, nešto zavodljivije, nešto privatnije.

Sve će vas to uvući u novu dimenziju plesa, drugačiju od one dimenzije u kojoj ste do sada plesale. Ovo nije ples samo za vas, ovo je ples koji plešete i za nekog drugog, a postoji velika razlika između ta dva plesa. 😉

Radionica je bazirana na lap danceu i, kroz Rutinu koja će vas odvesti u najizazovniju čagu vašeg života, osigurat će vam kvalitetne smjernice za ovladavanje vlastitim pokretima i uzbuđenjem koje će vas zasigurno preplaviti kad stanete pred partnera. Kad nekom plešete, samopouzdanje je najljepša stvar koju možete nositi na sebi, a mi ćemo vam ga na ovoj radionici odjenuti.

Osim samopouzdanja, na radionici će vam trebati i vaš sexy plesni outfit. Za potpun doživljaj radionice predlažemo ponijeti: mantil ili košulju, majicu na bratele (čipkastu, svilenu, pamučnu…), dodatni grudnjak, kratke hlačice, lepršavu suknjicu, samostojeće čarape, šuze ❤️

PRIVATE DANCER radionica traje dva sata (120 min), otvorena je za sve redovne polaznice Pole Dance Fitness osnovnog, Next Level i Master Level programa kao i za sve zainteresirane polaznice koje nisu naše članice.

Cijena radionice za sve redovne polaznice Pole Philosophy programa u Zagrebu ili Splitu iznosi 35,00 eura. 
Cijena za vanjske polaznice iznosi 45,00 eura.